Ons Verhaal

Ben jij benieuwd hoe Mama Habesha is ontstaan?

De afgelopen jaren is de groep Habesha’s in Europa flink gegroeid. In de Oost Afrikaanse keuken wordt het product Tesmi voor veel gerechten gebruikt. In Europa kan men dit niet zomaar in de winkel krijgen. Vaak worden de kruiden meegenomen uit Oost-Afrika. Veel moeders en oma’s maken deze boter en de hele familie komt langs met een bakje zodat zij ook thuis boter hebben. Hierdoor is het idee van Mama Habesha ontstaan.

Nederland staat bekend als zuivelland en daarmee ook de goede kwaliteit van de boter. Doordat dit wereldwijd bekend is wordt vaak Nederlandse Tesmi meegenomen naar familie en vrienden in het buitenland. Tenslotte wordt de Nederlandse Tesmi gezien als de beste Tesmi die er is. Maar wat nou als iedereen het zelf vanuit huis kan bestellen? Dat zou het leven een stukje makkelijker maken.

Wij bezorgen een stukje thuis bij mensen. Een beetje warmte, gezelligheid en verbondenheid. Voor u maar ook al uw dierbaren. Wij verspreiden de liefde van Mama Habesha. De geuren en smaken van thuis. Ook willen we mensen die nog niet bekend zijn met de Habesha cultuur/gerechten een warm welkom geven van Mama Habesha. Tenslotte is iedereen een kind van Mama Habesha.